Pazartesi, Şubat 26, 2007

Özlemişim İstanbul'u!!!










Bu hafta sonu, İstanbul'a davet edilmiştim. Bizim kıslarla İstanbul'daydık yani. Hasta ve yatarak geçirdiğim son günlerin ardından iyi geldi bana bu hafta sonu kaçamağı, kendimi nisbeten daha iyi hissediyorum şimdi. Zaten onlarla birlikte olup ta, hissetmemek mümkün mü?

Şöferimis olarak Tubi:

ve kopilotumus olarak Gamoş tabi:


Ama ne kopilot, evveliyatında kendisinin yol ve yön tarif etme yeteneği defalarca ispatlanmış olan Gamze. Nasıl olupta ona uyarak İstanbul'da gezmeyi planladığımızı Tubişle ikimiz hala daha anlayabilmiş değiliz. Sağ ve sol yön kullanmadan; şuraya burkul, buradan tik git felan:) Of Of...

Bir sürü alışveriş merkezi gezerek, hiç birşey almadan çıktığıma ve üstelik te hiç bişey almak istemediğime birtürlü inanamıyorum. İlerlemeler var bende, kendimi tebrik ettim doğrusu. Bu arada, kadınların deşarj olma yöntemi olarak bunu kullanmalarını bir kez daha teyid etmiş bulunmaktayız. Hiç bişey almasanda iyi geliyo Valla, ne diyim?










Yorulup, bi çay molası verdik:

Ama akşamki pijama partimiz harikaydı, kimseleri davet etmedik, bisbiseydik. Sadece herzaman olduğu gibi, yine yanımızda olduğunu ve bizi biryerler seyrettiğini hissettiğim ve bildiğim Ayfer'im hariç tabi.










Ve finalde; biraraya gelmeye çalışırken, birbirlerini sonsuza dek kaybetme riskiyle yüz yüze gelen iki aşığın hikayesini anlatan The Lake House'u izledik, fena diildi yani. Film hakkında yorumlar yaptık, bol bol gülüştük. Sonra ikinci bir filme başladık, ama maalesef yarısı bile olmadan daha fazla dayanamadık, çünkü uykumuz geldi.

Ertesi günü de dolu dolu geçirdikten sonra, bunu tekrar yapalım dilekleriyle birbirimizden ayrıldık. Teşekkürler Tuğbacım ve Gamzecim, harikasınız. Ablanız sizi çok seviyor bilesiniz.

6 yorum:

nevbahar dedi ki...

:( :( :( :( :(
bana ne bana ne :(

Firat dedi ki...

Doktorları pijamalı pijamalı deşifre ettin hastalarına rezil oldular Valla :P

Ali Kahya dedi ki...

doktorları aysel hanım değil de pismikrop deşifre etmiş :) yorumlara bakmasak onların doktor olduklarını bilmeyecektik biz.

Adsız dedi ki...

aysel abla maşşallah heryeri geziyon herkesle ilgileniyon bu kız ne yapıyo diyen yok ne sen ne pakize abla bi kere aramadı. mart 25 üds var . kimse açıp halimi sormadı.

şirene kaldı bir başına küsütm ikinizede.

konuşmucam işte....

hilal dedi ki...

Canım şirinem,
unuturmuyum seni hiç, Ayferimin yadigarısın sen. Yeni evlisin ya, o bakımdan fazla rahatsız etmiyos, yoksa Pakizeylen seni görmeyi çok istiyos. Sen fırsat bulunca gelsen, ne kadar iyi olur.

Adsız dedi ki...

Aysel ablacım tlf da konuştuk ama birşey demek istedim yinede. "Ayfer ablanın yadigarı olmak" lafı çok hoşuma gitti. hatırlıyormusun Ayfer abla benimle ugraşmayı çok severdi hele benimle ugraşırken yüzünün aldığı mutlululuk ifadesi gülümsemesi hala aklımda:) ve bana taktığı şirine isimini çok seviyorum. kimse bana hayatımda böyle sıcak bir isim koymadı. Allah mekanlarını cennet etsin . çok öpüyorum ablacım.

Şirine