Pazartesi, Ekim 09, 2006

Kardeşe Mektup

Canım kardeşim,
dün senin doğum günündü. Nasıl geçti koskoca bir yıl daha. ÜDS sınavı telaşından aklımdan çıkmış. Allah'tan akşam hatırladım. Yaşlanıyoruz diye mutsuz olurduk her doğum gününde değil mi? Halbuki onun yerine birlikte olduğumuz günler için daha fazla şükredip, daha fazla mutlu olsaydık ya. İşte bilememişiz kıymetini.

Geçirdiğimiz onca vakit varken hep az gelirdi bana. O kadar alışmışımki seninle yanyana yürümeye, yalnız yürümek çok zor geliyor inan hayat yolunda. Hayatın zor ve yükünün de bir okadar ağır olduğunu bilirdim de, bu kadar zor olabileceğini tahmin bile edemezdim. Sevdiklerini kaybeden her insan gibi. Ne kadar isterdim sana en çok isteğin şeyi her doğum gününde olduğu gibi almayı.

Rüyalarımdasın hep, onlarla avunuyorum. İyi ki onlar var, sana olan özlemimi gideren. Ne mektup, ne bir telefon, ne de bir ses. Nasıl özledim o gülen şirin yüzünü, o tatlı tebessümünü, sözlerini...

Nerdesin sıkıntılarımı dağıtan, beni avutan, bilemediğimi sorduğum, sırlarımı paylaştığım, dert ortağım, varlığıyla hep gurur duyduğum, canım kardeşim...

Bekle beni eninde sonunda kavuşacağım sana hayırlısıyla. Rahat uyu, Rabbim cennetine nasip etsin seni.


6 yorum:

nevbahar dedi ki...

AMİN!
Sadece,sesizce,AMİN
Senden tek bir şey rica ediyorum:
Lütfen,elini kalbine koy.......

Adsız dedi ki...

Efendim...
Hakka yürüyen kardeşimizin aziz hatırası karşısında hepimiz saygıyla eğiliyoruz ve Allah (c.c)dan ona rahmetler yağdırmasını diliyoruz.
Anladığım kadarıyla ölüm türküsünü mırıldanmışsın gizlice yanlızlığına sitem ederek.
Ama unutmaki ölüm güzel olmasydı hiç ölürmüydü peygamber.

selam ve dua ile

Adsız dedi ki...

Canım ablam, kişi sevdiğiyle beraberdir. İnşallah hepimiz cennette mutlak huzuru birlikte yaşayacağız...Amin

Adsız dedi ki...

okurken gözlerim doldu..o seni yüreğinde götürmüş bak sende unutmuyosun onu ne güzel bi duygu kelimeleri bile telafuz edemiyorumki..
rabbim mekanını cennet eylesin..bak ne güzel söylemiş'' ölüm güzel olmasaydı hiç ölürmüydü peygamber''
güzel bi insanmışki rabbim almış onu yanına en büyük tesellide bu zaten..

Adsız dedi ki...

cok gzl ya amin

Adsız dedi ki...

AMİN.
Allah sabır versin ... bende ablamı kaybettim 3 sene evvel acını paylaşıyorum ...:(( allah mekanlarını cennet ruhlarını şad eylesin. güzel yüreğine sağlık.